top of page
Caută
  • MS

Regulament concurs




SECȚIUNEA 1. Organizatorul concursului

Organizatorul concursului este Regia Autonomă Monetăria Statului cu sediul în București, Strada Fabrica de Chibrituri, Nr. 30, Sector 5.


SECȚIUNEA 2. Criterii de participare

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest regulament pentru a-și valida participarea.


SECȚIUNEA 3. Mecanismul concursului

Ce trebuie să faci?

  1. Like paginii de Facebook Monetăria Statului;

  2. Like și Share postării de concurs;

  3. Etichetează într-un comentariu la postare 3 prieteni interesați de concurs.

SECȚIUNEA 4. Durata concursului

Concursul se va desfășura în perioada 20.04.2021–22.04.2021.


SECȚIUNEA 5. Alegerea și anunțarea câștigătorului

Câștigătorul va fi ales dintre participanții la concurs care au îndeplinit cele trei cerințe de participare. Pe data de 23 aprilie 2021, câștigătorul va fi desemnat în urma extragerii la sorți cu ajutorul site-ului https://commentpicker.com/.

Premiul constă într-un album aniversar Monetăria Statului - 145 de ani, o medalie și invitație de participare la evenimentul de redeschidere a magazinului Filaret.


SECȚIUNEA 6. Înmânarea premiului

Câștigătorului concursului de pe Facebook i se va aduce la cunoștință rezultatul concursului pe data de 23 aprilie, după încheierea jurizării, astfel: i se va afișa numele pe pagina Monetăria Statului într-o postare dedicată și va primi un mesaj privat în care i se va solicita numele complet și numărul de telefon. Înmânarea premiului se va face în cadrul evenimentului dedicat deschiderii magazinului Filaret. În cazul în care câștigătorul nu trimite în 24 de ore informațiile solicitate de organizator prin mesaj privat, instituția va extrage un alt câștigător.

181 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page