top of page
Logo Bijuterii Monetaria Statului cover

Bijutierii își lasă o fărâmă de suflet în fiecare bijuterie handmade, atelierul de creație fiind locul unde ei dau formă oricărui gând, reușind astfel să dea formă, expresivitate și viață unei bijuterii originale și deosebită prin unicitate.
Povestea bijuteriilor în instituția noastră s-a născut dintr-o iubire pentru expresivitate și plăcut. Arta și frumosul nu au limite, imaginația meșterilor noștri fiind singura limită admisă aici.
Bijuteriile care ies din mâinile creatorilor sunt mesageri ai sentimentelor puternice, fiind mereu acolo unde își încep oamenii poveștile de dragoste memorabile.
La noi, pasiunea, arta și creativitatea s-au îmbinat perfect pentru a da naștere unor bijuterii care să dăinuiască în timp prin unicitate. Lucrate manual, bijuteriile se deosebesc cu ușurință de tot ce este mainstream astăzi în domeniul acesta.
Numele de handmade ( din engleză “făcut de mână” ) spune tot ce este de spus despre modalitatea prin care sunt lucrate bijuteriile noastre. În breasla aceasta, majoritatea bijuteriilor sunt de serie, acest lucru neavând ce căuta într-un context de lucru manual. Astfel, creațiile sunt opera îndemânării bijutierului, care folosește instrumente de lucru manual și alocă timpul și minuțiozitatea necesare realizării unor astfel de piese.
Ne mândrim cu 150 de ani de tradiție în prelucrarea metalelor prețioase, iar atuul nostru este că putem realiza în sistem bespoke orice tip de bijuterie clasică sau modernă, la cerințele clienților.

bottom of page