top of page
Caută
  • MS

100 ani de la înființarea Aeroclubului României

Actualizată în: 25 aug. 2020

✈️„Am vrut să cuceresc aerul…” – George Valentin Bibescu

Personalitate proeminentă a aviației românești și mondiale, George Valentin Bibescu a deținut funcții importante în cadrul unor instituții precum Liga Națională Aeronautică sau Federația Aeronautică Internațională unde a fost președinte mai mult de 10 ani. 1920 este anul în care George Valentin Bibescu pune bazele Aeroclubului Regal al României, care funcționează de 100 de ani sub diferite denumiri sau forme, în diferite locații din intreaga țară. Devenit astăzi, după mai multe schimbări, Aeroclubul României este unitatea de elită de pregătire şi perfecţionare a personalului aeronautic civil, precum şi structură sportivă de performanţă cu profil aeronautic. La împlinirea unui secol de la înființare, această instituție se prezintă astăzi cu o flotă impresionantă de aeronave și parașute, cu 15 aerodromuri, o infrastructură modernă și un personal profesionist.


🏅Produsul medalistic emis de Monetăria Statului și dedicat Aeroclubului României este format din medalie și carte falsă. Poate fi achiziționat de la magazinul Beldiman, începând cu data 30.07.2020, la prețul de 988 lei/ set, pentru medalia din argint aurit selectiv și de 362 lei/ set, pentru medalia din aliaj de cupru; prețurile includ TVA.

Piesa prezintă următoarele caracteristici tehnice: 🔰Material: Argint 925‰ - aurire selectivă - Diametru: 60 mm - Greutate: 173 grame - Calitate: patinată ⭕️Tiraj fix: 40 bucăți 🔰Material: Aliaj de cupru - Diametru: 60 mm - Calitate: patinată ⭕️ Tiraj fix: 60 bucăți

🛒📧Așteptăm comenzile dumneavoastră pe adresa de e-mail: comenzi.online@monetariastatului.ro Produsele vor fi expediate prin curier, plata ramburs.




298 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page