top of page
Caută
  • MS

Vino in echipa noastră!


Regia Autonoma MONETARIA STATULUI organizeaza selectie pentru ocuparea

posturilor de operator productie, strungar, presator, reglor, mecanic, sculer matriter,

muncitor necalificat cu contract individual de munca pe durata nedeterminata.


Pentru a ocupa postul de mai sus, va rugam sa transmiteti pe adresa de email: angajari@monetariastatului.ro sau sa depuneti la sediul Regiei din str. Fabrica de Chibrituri, nr. 30, sector 5, Bucuresti, urmatoarele documente:

1. Curriculum Vitae;

2. Copie a actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea;

3. Copii ale documentelor care să ateste studiile absolvite și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări/perfecționări (dupa caz).

Data sustinerii interviului/probei scrise se va transmite telefonic sau prin e-mail tuturor candidatilor selectati in urma evaluarii documentelor depuse.


Conditiile de participare la selectie sunt urmatoarele: - experienta de cunostinte de baza privind activitatea specifica meseriilor de operator productie, strungar, presator, reglor, mecanic, sculer matriter; - sa aiba aptitudini si abilitati care sa ii recomande pentru postul care urmeaza a fi ocupat; - sa detina calificari si documente doveditoare privind vechimea si cunostintele in meseriile specifice;

- sa fie absolventi de scoli profesionale.


Descrierea jobului

In urma analizarii CV-urilor se va efectua o selectie pentru stabilirea candidatilor care vor sustine interviul si proba practica. Candidatii selectati vor fi informati cu privire la data sustinerii probei practice, in vederea analizarii aptitudinilor si abilitatilor necesare pentru realizarea sarcinilor aferente posturilor de operator productie, strungar, presator, reglor, mecanic, sculer matriter.

389 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page