top of page
Caută
  • MS

REGULAMENT CONCURS “QUIZ TIME”


SECȚIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului “QUIZ TIME” (denumit în continuare „Concursul”) este R.A. MONETĂRIA STATULUI cu sediul în București, Strada Fabrica de Chibrituri, Nr. 30, Sector 5. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament, (denumit în continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toți participanții.


SECȚIUNEA 2. LOCUL ȘI DURATA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI Concursul se va desfășura în perioada 18 – 24 februarie 2021 pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Monetaria.Statului/.

SECȚIUNEA 3. DREPTURI LE ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest regulament pentru a-și valida participarea. Nu pot participa angajați ai Regiei Autonome Monetăria Statului. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare. Pentru a putea participa la concurs, participanții trebuie să aibă un cont de Facebook, completat cu o adresă de e-mail validă și nume/prenume reale.


SECȚIUNEA 4. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunțării și identificării câștigătorului.


SECȚIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina de Facebook a Monetăriei Statului. Aceștia se pot înscrie în concurs în perioada 18 – 24 februarie 2021, astfel:

  1. Intră pe pagina Monetăria Statului de pe Facebook.

  2. Devino fan al paginii de mai sus.

  3. Apreciază postarea consursului“QUIZ TIME”.

  4. Etichetează în comentariul postării 3 prieteni (ex: @Popescu) și răspunde corect la întrebări.

  5. Distribuie postarea public pe wall-ul personal.

Pentru a câștiga premiul, utilizatorul trebuie să respecte toți pașii menționați anterior.


SECȚIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI

Premiul constă în acordarea unui set de 6 medalii, transportul fiind suportat de organizator.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CÂȘTIGĂTORULUI

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului https://commentpicker.com/. Toți participanții la concurs trebuie să îndeplinească condițiile regulamentului.


SECȚIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Câștigătorului concursului de pe Facebook i se va aduce la cunoștință rezultatul concursului pe data de 25 februarie, după încheierea jurizării, astfel: i se va afișa numele pe pagina Monetăria Statului într-o postare dedicată și va primi un mesaj privat în care i se va solicita numele complet, numărul de telefon și adresa de livrare pentru expedierea premiului. În cazul în care câștigătorul nu trimite în 24 de ore informațiile solicitate de organizator prin mesaj privat, instituția va extrage un alt câștigător.


SECȚIUNEA 9. ÎNCETAREA CONCURSULUI Prezentul Concurs va înceta de drept la data de 24 februarie 2021 ora 23:59.

SECȚIUNEA 10. REGULAMENTUL CONCURSULUI Regulamentul Concursului este disponibil în mod gratuit pe adresa de Facebook Monetăria Statului. Prin participarea la acest Concurs, participanții sunt de acord să se conformeze acestui Regulament.

277 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page