top of page
Caută
  • MS

Pupăza

Actualizată în: 11 ian. 2021


Pupăza (Upupa epops) – specie inconfundabilă și singurul reprezentant al ordinului Bucerotiformes în Europa – este o pasăre migratoare din familia upupide (Upupidae). Trăsăturile definitorii sunt creasta lungă, ce poate fi ridicată și ciocul lung și ușor curbat. Specie teritorială și monogamă, pupăza își construiește cuibul în scorburi sau în alte cavități naturale (fisuri sau găuri în stânci, tuneluri săpate în pereți verticali din malurile râurilor sau ale exploatărilor de nisip). Noul produs medalistic „Pupăza” – format din medalie, certificat de autenticitate și cutie de lemn – a fost lansat pe piață de Monetăria Statului și poate fi achiziționat de la magazinul Beldiman la prețul de 589 lei/set, pentru medalia din argint și de 221 lei/set, pentru medalia din aliaj de cupru; prețurile includ TVA.


Medalia prezintă următoarele caracteristici tehnice: # Material: Argint 925‰ - Diametru: 60 mm - Greutate: 156 grame - Calitate: patinată * Tiraj fix: 40 bucăți

# Material: Aliaj de cupru - Diametru: 60 mm - Calitate: patinată * Tiraj fix: 60 bucăți


Așteptăm comenzile dumneavoastră pe adresa de e-mail: comenzi.online@monetariastatului.ro . Produsele vor fi expediate prin curier, plata ramburs.

226 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page