top of page
Caut─â
  • MS

Ludwig van Beethoven


­čÄÁ BEETHOVEN 250 - ÔÇ×TITANUL DIN BONNÔÇŁ


ÔÇ×Muzica trebuie s─â fie sc├ónteia ce aprinde focul ├«n sufletul omenesc.ÔÇŁ ÔÇô Ludwig van Beethoven


Ludwig van Beethoven este cel mai cunoscut ┼či admirat compozitor al tuturor timpurilor.

├Äntemeietor al unei noi ere muzicale, Beethoven a schimbat viziunea oamenilor despre muzic─â, devenind un punct de reper ├«n evolu╚Ťia muzicii tuturor timpurilor.

Acest maestru al notelor muzicale demonstreaz─â c─â orice ╚Ťel poate fi atins chiar ╚Öi atunci c├ónd pare imposibil. Dup─â ce a r─âmas f─âr─â auz, compozitorul ╚Öi-a continuat munca asidu─â compun├ónd celebra Simfonie a IX ÔÇô a, inclus─â ast─âzi ├«n Patrimoniul cultural UNESCO.

ÔÇ×Ultima simfonie a lui Beethoven este r─âscump─ârarea muzicii din elementul ei particular spre domeniul artei universale. Este evanghelia uman─â a artei viitorului. Dincolo de ea nu mai este posibil niciun pas, pentru c─â dup─â ea nu poate urma dec├ót arta perfect─â a viitorului: drama universal─â pentru care Beethoven a f─âurit cheia.ÔÇŁ ÔÇô Richard Wagner

Muzica Titanului din Bonn este interpretat─â pe toate scenele de concert ale lumii, fiind ├«nregistrat─â ca o evolu╚Ťie pentru propria via┼ú─â de mul┼úi oameni pe glob.

Monet─âria Statului dedic─â celui mai renumit geniu muzical al lumii noul produs medalistic: ÔÇ×250 ani de la na╚Öterea lui Ludwig van BeethovenÔÇŁ.

­čĆůSetul medalistic excep╚Ťional este format din medalie, bro╚Öur─â ╚Öi cutie de lemn ╚Öi poate fi achizi╚Ťionat de la magazinele Monet─âriei la pre╚Ťul de 533 lei/set, pentru medalia din argint ╚Öi de 315 lei/set, pentru medalia din aliaj de cupru; pre╚Ťurile includ TVA.

Specifica╚Ťiile tehnice ale medaliei sunt urm─âtoarele:

Ôôé Material: Argint 925ÔÇ░

- Diametru: 50 mm

- Greutate: 49 grame

- Calitate: proof

ÔşĽ Tiraj fix: 60 buc─â╚Ťi

ÔôéMaterial: Aliaj de cupru

- Diametru: 50 mm

- Calitate: proof

ÔşĽ Tiraj fix: 40 buc─â╚Ťi

­čŤĺ­čôžA╚Ötept─âm comenzile dumneavoastr─â pe adresele de e-mail: magazin.filaret@monetariastatului.ro

Produsele vor fi expediate prin curier, plata ramburs.

______________________________

283 afișări0 comentarii

Post─âri recente

Afișează-le pe toate

Ńé│ŃâíŃâ│Ńâł


bottom of page