top of page
Caută
  • MS

Fulgi de argint


Sfânta Sărbătoare a Crăciunului ne face să ne reamintim că lucrurile cu adevarat importante nu sunt cele materiale ci familia, căldura și siguranța pe care ni le inspiră gândul că avem aproape oameni pe care ne putem baza indiferent de situație. Sărbătoarea Crăciunului este bunăvoință, este iubire, suflete calde și recunoștință.

Ȋn Ajunul Crăciunului, potrivit tradiției populare, ȋntreaga familie se reunește și participă la ȋmpodobirea bradului, acesta reprezentând unul dintre obiceiurile care ȋncântă și captivează de secole bune.

Anul acesta, Monetăria Statului vine ȋn ȋntâmpinarea dorințelor dumneavoastră și vă oferă un produs absolut nou și fabulous, creat anume de bijutierii noștri pentru a vă oferi un brad de poveste.

Ornamentul din argint realizat ȋn tehnica filigranului este o adevarată operă de artă ce transpune originalitatea și fragilitatea fulgilor de nea direct ȋn pomul dumneavoastră de Crăciun. Aceste ornamente speciale au scopul de a deveni adevărate obiecte de colecție ce pot fi transmise de la bunici sau părinți la copii, păstrându-se generație după generație. Au fost create nu doar cu gândul de a fi obiecte decorative ci și sursă de bucurie, purtătoare ale amintirii timpului petrecut cu cei dragi.

Aceste produse unice, pot fi procurate la prețuri pornind de la 180 lei tva inclus. Vă invităm, așadar, să le admirați și să le achiziționați cât mai curând din magazinele Monetăriei, deoarece sunt realizate ȋn ediție limitată!207 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

コメント


bottom of page