top of page
Caută
  • MS

Forțele Navale Române - 160 de ani în Serviciul Patriei

Actualizată în: 23 oct. 2020



Monetăria Statului are onoarea de a anunța lansarea pe piață a unui produs aniversar, dedicat Forțelor Navale Române cu prilejul împlinirii celor 160 de ani de la înființarea acestei prestigioase instituții.

Parte militară a Marinei Române, Forțele Navale Române continuă tradiția de apărare a granițelor, atât cea fluvială, cât și maritimă, contribuind la dezvoltarea diplomației militare navale pe meridianele lumii, oriunde statul român își are interesul geostrategic. După integrarea României în Alianța Nord-Atlantică, în anul 2004, Forțele Navale Române au reprezentat prima categorie de forțe din Armata României complet profesionalizată.

Aducem prinosul nostru de recunoștință pentru patriotismul şi profesionalismul celor care își desfășoară activitatea în cadrul Marinei militare, precum şi pentru modul de îndeplinire a misiunilor, promovând prin conduită, peste mări şi ţări, valorile româneşti.

Produsul aniversar „Forțele Navale Române - 160 de ani în Serviciul Patriei” – setul format din medalie, broșură și cutie de prezentare – poate fi achiziționat, începând cu data de 23 octombrie, de la magazinul Beldiman la prețul de 852 lei/ set, pentru medalia din argint și de 246 lei/ set, pentru medalia din aliaj de cupru (prețurile includ TVA).


Specificații tehnice:

• Material: Argint 925‰

- Diametru: 60 mm

- Greutate: 183 grame

- Calitate: patinată

- Tiraj: 75 seturi


• Material: Aliaj de cupru

- Diametru: 60 mm

- Calitate: patinată

- Tiraj: 175 seturi

Pentru comenzi / info, vă rugăm să ne transmiteți un mesaj prin e-mail la: comenzi.online@monetariastatului.ro

Produsele vor fi expediate prin curier, plata ramburs.


630 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page