top of page
Caută
  • MS

DIVIZIA DE MARE A ROMÂNIEI – BUN CART ÎNAINTE!



„Mi-am construit casa în formă de yacht, având o cupolă de observator, ca în acelaşi timp când fac observaţii cu luneta, să am senzaţia că plutesc şi pe mare.” – Viceamiral Vasile Urseanu


Cea mai complexă structură a Forțelor Navale Române a împlinit 125 de ani de la înființare. Comandamentul Flotei din Constanța aniversează 125 de ani de la înființarea primei structuri a Forțelor Navale Române cu atribuțiuni în planificarea, organizarea și conducerea apărării litoralului maritim al României, în cooperare cu alte unități terestre și aeriene. Cu același prilej, Monetăria Statului a lansat o ediție limitată a medaliei aniversare „125 de ani de la înființarea Diviziei de Mare a României”. Emisiunea medalistică face parte din programul național al Monetăriei Statului pentru anul 2021 și constituie un izvor istoric prețios pentru contemporani și pentru generațiile viitoare. Bun cart înainte! La mulţi ani!


Setul medalistic excepțional este format din medalie, broșură și cutie de lemn și poate fi achiziționat de la magazinele Monetăriei la prețul de 960 lei/set, pentru medalia din argint și de 383 lei/set, pentru medalia din aliaj de cupru; prețurile includ TVA.



Specificațiile tehnice ale medaliei sunt următoarele:


* Material: Argint 925‰ - Diametru: 60 mm - Greutate: 147 grame - Calitate: clasică # Tiraj fix: 40 bucăți


* Material: Aliaj de cupru - Diametru: 60 mm - Calitate: clasică # Tiraj fix: 60 bucăți



Produsele pot fi expediate și prin curier, plata ramburs.

418 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page