top of page
Caută
  • MS

Comunicat de presă

Actualizată în: 12 mai 2020



Comunicat de presă


În actualul context epidemiologic, Regia Autonomă MONETĂRIA STATULUI a adoptat o serie de măsuri necesare combaterii și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, având ca scop protejarea angajaților instituției și prevenirea răspândirii virusului.

Mai concret, în vederea acestui fapt, s-au realizat și aplicat următoarele măsuri, și anume, dezinfectarea regulată a spațiilor comune (de cel puțin două ori pe zi întreaga fabrică fiind igienizată), obligația tuturor angajaților de a purta măști de protecție facială și mănuși pe toată perioada șederii lor la locul de muncă, dezinfectarea după fiecare interacțiune cu personalul și, totodată, interzicerea fumatului în regie.

De altfel, instituția a alocat resursele financiare de care a dispus pentru achiziționarea în regim de urgență, cu respectarea normelor legale în vigoare, a echipamentelor de protecție, a soluțiilor dezinfectante, prin toate aceste reglementări impuse, instituția încercând să faciliteze un cadru de muncă sigur, atât angajaților, cât și colaboratorilor săi.

Avându-se în vedere profilul entității și importanța ei raportată la nivel național, s-a decis continuarea activității de producție, programul de lucru al salariaților organizându-se în mai multe schimburi, toate acestea din dorința de a respecta distanța minimă impusă, recurgându-se, iată, și la telemuncă, variantă adoptată doar de compartimentele ce vor funcționa utilizând această opțiune.

De asemenea, instituția a tratat situația de față cu multă promptitudine și responsabilitate, la nivelul regiei constituindu-se un grup de lucru special pentru prevenirea infecției cu noul virus, grup de lucru ce are sarcina de a monitoriza evoluția evenimentelor și de a lua decizii în consecință.

Pe toată durata stării de urgență, MONETĂRIA STATULUI vă asigură că depune toate eforturile necesare pentru a da curs solicitărilor chiar și în aceste momente dificile, venind în întâmpinarea nevoilor clienților săi prin intermediul preluării comenzilor online și distribuirea lor cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, pentru instituție încrederea acordată de partenerii săi având o însemnătate foarte mare.

Deopotrivă, regia și-a propus să onoreze toate contractele încheiate cu partenerii săi, deși nu este exclusă posibilitatea înregistrării unor întârzieri cauzate de blocajele ce au loc la nivelul furnizorilor și transportatorilor de materie primă. De asemenea, MONETĂRIA STATULUI asigură colaboratorii că aceasta va păstra prețurile produselor neschimbate, în măsura în care acest lucru îi va fi cu putință.

MONETĂRIA STATULUI nu își dorește să obțină profit prin implicarea sa în campanii publicitare, ce au ca subiect principal contextual epidemiologic actual, neasociindu-și imaginea cu alte instituții și nedorindu-și beneficii în urma demarării unor astfel de acțiuni.

Un alt aspect important al intervenției instituției cu privire la subiectele de actualitate, bazate pe curenta pandemie, îl constituie suportul acesteia oferit producătorilor autohtoni.

Totodată, considerăm că stă în puterea fiecăruia dintre noi să se străduiască să facă lucrurile în cel mai bun mod cu putință, fiind precaut, continuând să persevereze în acest proces și tratând situația cu o atitudine sănătoasă.

185 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page