top of page
Caută
  • MS

Angajari - diverse posturi

R.A. Monetaria Statului organizeaza selectie si recrutare de personal in vederea ocuparii posturilor aferente meseriilor de Rectificator calificat pentru masinile de rectificat plan si cilindric, Operator CNC, Strungar, Frezor, Sculer-matriter, Rabotor, Bijutier, Presator si Gravor, Termist Tratamentist.

Pentru a putea participa la selectie, va rugam sa trimiteti pe adresa de email angajari@monetariastatului.ro, cererea de inscriere, scrisoarea de intentie si Curriculum Vitae.

Conditiile de participare la selectie sunt urmatoarele:

  • experienta de cunostinte de baza privind activitatea specifica meseriilor de Rectificator calificat pentru masinile de rectificat plan si cilindric, Strungar, Operator CNC, Frezor, Sculer-matriter, Rabotor, Bijutier, Presator, Gravor; Termist Tratamentist.

  • sa aiba aptitudini si abilitati care sa ii recomande pentru postul care urmeaza a fi ocupat;

  • sa detina calificari si documente doveditoare privind vechimea si cunostintele in meseriile specifice.

In urma analizarii CV-urilor se va efectua o selectie pentru stabilirea candidatilor care vor sustine proba practica. Candidatii selectati vor fi informati cu privire la data sustinerii probei practice, in vederea analizarii aptitudinilor si abilitatilor necesare pentru realizarea sarcinilor aferente meseriilor de Rectificator, Strungar, Frezor, Sculer-matriter, Rabotor, Bijutier, Presator, Gravor, Operator CNC, Termist Tratamentist


Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon: 021 335 98 10, int.174, 172, 176.

589 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page