top of page
Caută
  • MS

ANA ASLAN – GENIUL CARE A ÎNVINS SENECTUTEA



„Să fii veşnic tânăr nu înseamnă să ai 20 de ani, înseamnă să fii optimist, să te simţi bine, să ai un ideal în viaţă pentru care să lupţi şi pe care să îl cucereşti.” – Ana Aslan Ana Aslan, pionier al geriatriei și gerontologiei mondiale, a inventat „elixirul tinereții”.


Ana Aslan, cel mai faimos medic geriatru român și fondatoarea primului institut din lume dedicat luptei contra bătrâneţii şi bolilor vârstei a treia, a inventat Gerovital H3, primul medicament creat cu scopul întârzierii procesului de îmbătrânire. Acest produs biotrofic original românesc s-¬a dovedit deosebit de eficient împotriva unor boli specifice vârstei a treia, ca afecțiunile cardiovasculare, artrozele, reumatismul cronic sau afecțiunile sistemului nervos.

Pentru invenţia acestui brand iconic, Ana Aslan, supranumită Femeia care a învins bătrâneţea, a primit premiul internațional și medalia „Leon Bernard”, distincţie acordată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru contribuția adusă la dezvoltarea gerontologiei și geriatriei.

Credinţa fermă, deplină şi definitivă, în capacitatea de regenerare a fiinţei umane reprezintă cea mai importantă moştenire lăsată de una dintre cele mai mari personalități ale României.


Monetăria Statului dedică primul produs inclus în programul medalistic pe anul 2022, secțiunea Aniversări: Personalități și evenimente istorice, savantului care a găsit leacul pentru tinerețe fără bătrânețe.


Setul medalistic de colecție „125 de ani de la naștere - Ana Aslan” – compus din medalie, pliant și mapă de prezentare – poate fi achiziționat de la magazinele Monetăriei la prețul de 438 lei/set pentru medalia din argint și de 274 lei/set pentru medalia din aliaj de cupru; prețurile includ TVA.


Caracteristicile tehnice ale medaliei sunt următoarele: # Material: Argint 999‰ - Diametru: 37 mm - Greutate: 31,11 grame - Calitate: proof * Tiraj fix: 60 bucăți


# Material: Aliaj de cupru - Diametru: 37 mm - Calitate: proof * Tiraj fix: 40 bucăți _______________________________________ #MonetariaStatului #Medalii #AnaAslan #ElixirulTineretii #gerovitalH #Romania

185 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page