top of page

Evenimente desfășurate în cadrul Monetăriei Statului

Eveniment: Aniversare "50 de ani prima și singura Școală de Gravori organizată în România"

Eveniment: Aniversare "50 de ani prima și singura Școală de Gravori organizată în România"

În cadrul Regiei Autonome Monetăria Statului s-a desfășurat evenimentul dedicat artiștilor promoției 1970 ai primei și singurei Școli de Gravură organizată în România.
Domeniul gravurii și-a câștigat popularitatea și prestigiul prin consolidarea, de-a lungul timpului, a unei bune formări a gustului artistic.
Importanța corectitudinii ilustrării unor evenimente istorice și arhivarea acestora au fost posibile datorită acestui domeniu, timid explorat.
_____________________
#50ani #Gravura #MonetariaStatului #Romania

Ședință de lucru  Forțele Navale Române

Ședință de lucru Forțele Navale Române

În data de 28 iulie am avut plăcerea să primim vizita delegației formate din: Șeful Statului Major al Forțelor Navale Române Contraamiral Mihai Panait, Comandor Ovidiu Portase și Colonel Corneliu Pavel.
Regia Autonomă Monetăria Statului și Forțele Navale Române au realizat împreună proiecte de succes cu care ne mândrim, proiecte prin care promovăm valorile țării noastre, ROMÂNIA.
Folosim acest prilej pentru a felicita și, în același timp, pentru a mulțumi întregului personal pentru întreaga activitate desfășurată cu dăruire și profesionalism.
_________________________
#ForteleNavaleRomane #MonetariaStatului #Romania #Valori #Traditii

Eveniment: "Alaturi de Fortele Navale in anul 2020"

Eveniment: "Alaturi de Fortele Navale in anul 2020"

Festivitatea de decernare a premiilor Concursului „Omul Anului 2020 în Forțele Navale” a avut loc în data de 25 mai, la Constanța, în prezența Șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait, a distinșilor invitați și a nominalizaților la cele cinci secțiuni ale concursului.

Cu acest prilej, personalul devotat și oamenii ce promovează imaginea Marinei Militare Române cu dragoste și pasiune au avut deosebita onoare să se regăsească printre premiații zilei. Astfel, Domnul Director General al Monetăriei Statului, Octavian Schen a primit premiul „Omul Anului 2020”, la secțiunea „Alături de Forțele Navale” pentru maniera profesionistă și de impact pe care a avut-o în dezvoltarea proiectelor comune.

Mulțumim Forțele Navale Române, o mândrie pentru instituția noastră!
______________________________________
#MonetariaStatului #ForteleNavaleRomane #OmulAnului #Constanta #Romania

Ședință de lucru Dumitru Prunariu

Ședință de lucru Dumitru Prunariu

O VIZITĂ CELESTĂ LA MONETĂRIA STATULUI!

DUMITRU DORIN PRUNARIU, cosmonautul care a dus România printre stele, a efectuat o vizită la sediul instituției noastre, cu ocazia aniversării a 40 de ani de la zborul unui român în spațiul cosmic.

Cosmonautul Dumitru Prunariu este primul și singurul român care a navigat printre stele și al 103-lea pământean care a zburat în spațiul cosmic.

În timpul petrecut printre stele, echipajul format din cosmonauții sovietici Leonid Popov, Vladimir Kovalionok și Victor Savinîh şi locotenetul major inginer de aviaţie român Dumitru Prunariu a realizat 22 de experimente ştiinţifice, printre care cele denumite „Capilar”, „Biodoza”, „Astro”, „Nanobalanța”. Revenirea din spaţiul cosmic a avut loc la 22 mai 1981.

Mulțumim, Domnului Doctor Inginer Cosmonaut Dumitru Prunariu!
__________________________________
#MonetariaStatului #DumitruPrunariu #Cosmos #PrimulRomanInCosmos

Ședință de lucru Opera Română

Ședință de lucru Opera Română

Am avut privilegiul de a primi astăzi vizita reprezentanților Operei Naționale București.
În acest context au fost dezbătute proiecte de interes comun, care au ca scop promovarea culturii române - CENTENAR Opera Națională București

Ședință de lucru CSA-Steaua

Ședință de lucru CSA-Steaua

Mulțumim, George Ogararu! ❤️💙
O vizita care ne-a onorat și ne-a bucurat!

Regia Autonomă Monetăria Statului și CSA Steaua București - un parteneriat de succes pentru proiecte viitoare.

Rămâneți aproape de Noi!
_____________________________________
#MonetariaStatului #CSASTEAUA #SteauaBucuresti #GeorgeOgararu #ClubulDeLangaInima #RosuAlbastru

bottom of page