top of page
Caută
  • MS

LA MULȚI ANI FORȚELOR TERESTRE ROMÂNE!


Sărbătoarea Forţelor Terestre Române are o însemnătate deosebită pentru poporul român. Celebrăm Ziua Forţelor Terestre, o componentă importantă a Armatei României, odată cu prăznuirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință, ca o recunoaștere incontestabilă a dreptății, curajului, devotamentului, sacrificiului de sine și a iubirii de patrie, pe care o poartă în suflet militarii români.

Forțele Terestre, structură esențială a securităţii României, contribuie în mod considerabil la promovarea imaginii Armatei și a țării noastre, prin implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă atât în acțiunile desfășurate în țară cât și în misiunile internaționale de combatere a terorismului, de sprijinire a păcii sau umanitare.

Elogiem eroii și prețuim militarii care fac parte din cel mai reprezentativ corp al Armatei României – Forțele Terestre. Prin noua emisiune medalistică „Ziua Forțelor Terestre” dorim să onorăm pe cei care de-a lungul timpului au luptat pentru libertate, unitate naţională şi integritate teritorială, dându-şi viaţa pentru a-şi urma crezul.

Monetăria Statului transmite tuturor ostașilor români din Forţele Terestre, precum și personalului civil, sincere felicitări și mult succes în îndeplinirea misiunilor încredințate.

La Mulți Ani, Forțele Terestre!

Setul medalistic aniversar, emis într-un tiraj de 100 seturi, este format din medalie, însoțită de broșură și cutie de lemn; poate fi achiziționat la prețul de 1.452 lei/set pentru medalia din argint și de 412 lei/set, pentru medalia din aliaj de cupru; prețurile includ TVA.

Medalia prezintă următoarele caracteristici tehnice: * Material: Argint 925‰ - Diametru: 60 mm - Greutate: 222 grame - Calitate: patinată # Tiraj fix: 40 bucăți

* Material: Aliaj de cupru - Diametru: 60 mm - Calitate: patinată # Tiraj fix: 60 bucăți


Așteptăm comenzile dumneavoastră pe adresele de e-mail: magazin.beldiman@monetariastatului.ro sau comenzi.online@monetariastatului.ro . Produsele vor fi expediate prin curier, plata ramburs.

258 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page