top of page
Caută
  • MS

Program medalistic 2019 - Ariciul

Actualizată în: 11 dec. 2020


🏅Ariciul este unul din cele mai simpatice și îndrăgite animale. Acestui personaj, celebru în basmele și poveștile cu care suntem familiarizați încă din copilărie, îi dedicăm noul nostru produs medalistic cuprins în programul medalistic al Monetăriei Statului, secțiunea „Flora și fauna României”.

Prezent în numeroase mituri și legende, conciliator între zi și noapte, ordine și haos, custode al comorilor pământului, ariciul are totodată un rol însemnat în habitatele din care face parte.

Vă rugăm să ocrotiți și să prețuiți acest spiriduș al toamnei care este amenințat, în mod repetat, de activitățile nechibzuite ale oamenilor.

🔰Compus din medalie și ambalaj tip carte falsă, produsul medalistic Ariciul poate fi achiziționat la prețul de 775 lei/ set, pentru medalia din argint și de 224 lei/ set, pentru medalia din aliaj de cupru; prețurile includ TVA.

Caracteristicile tehnice ale piesei sunt următoarele:

☑️ Material: Argint 925‰

- Diametru: 60 mm

- Greutate: 203 grame

- Calitate: patinată

# Tiraj fix: 40 bucăți

☑️ Material: aliaj de cupru

- Diametru: 60 mm

- Calitate: patinată

# Tiraj fix: 60 bucăți

📧Pentru comenzi, va rugam sa ne transmiteti un mesaj prin email la: magazin.filaret@monetariastatului.ro și magazin.mihalache@monetariastatului.ro

Document


256 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page