top of page
Caută
  • MS

Ludwig van Beethoven


🎵 BEETHOVEN 250 - „TITANUL DIN BONN”


„Muzica trebuie să fie scânteia ce aprinde focul în sufletul omenesc.” – Ludwig van Beethoven


Ludwig van Beethoven este cel mai cunoscut şi admirat compozitor al tuturor timpurilor.

Întemeietor al unei noi ere muzicale, Beethoven a schimbat viziunea oamenilor despre muzică, devenind un punct de reper în evoluția muzicii tuturor timpurilor.

Acest maestru al notelor muzicale demonstrează că orice țel poate fi atins chiar și atunci când pare imposibil. După ce a rămas fără auz, compozitorul și-a continuat munca asiduă compunând celebra Simfonie a IX – a, inclusă astăzi în Patrimoniul cultural UNESCO.

„Ultima simfonie a lui Beethoven este răscumpărarea muzicii din elementul ei particular spre domeniul artei universale. Este evanghelia umană a artei viitorului. Dincolo de ea nu mai este posibil niciun pas, pentru că după ea nu poate urma decât arta perfectă a viitorului: drama universală pentru care Beethoven a făurit cheia.” – Richard Wagner

Muzica Titanului din Bonn este interpretată pe toate scenele de concert ale lumii, fiind înregistrată ca o evoluție pentru propria viaţă de mulţi oameni pe glob.

Monetăria Statului dedică celui mai renumit geniu muzical al lumii noul produs medalistic: „250 ani de la nașterea lui Ludwig van Beethoven”.

🏅Setul medalistic excepțional este format din medalie, broșură și cutie de lemn și poate fi achiziționat de la magazinele Monetăriei la prețul de 533 lei/set, pentru medalia din argint și de 315 lei/set, pentru medalia din aliaj de cupru; prețurile includ TVA.

Specificațiile tehnice ale medaliei sunt următoarele:

Ⓜ Material: Argint 925‰

- Diametru: 50 mm

- Greutate: 49 grame

- Calitate: proof

⭕ Tiraj fix: 60 bucăți

ⓂMaterial: Aliaj de cupru

- Diametru: 50 mm

- Calitate: proof

⭕ Tiraj fix: 40 bucăți

🛒📧Așteptăm comenzile dumneavoastră pe adresele de e-mail: magazin.filaret@monetariastatului.ro

Produsele vor fi expediate prin curier, plata ramburs.

______________________________

282 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page