top of page
Caută
  • MS

Lopătarul

Actualizată în: 25 aug. 2020

Cu un cioc lățit și turtit la capete, „stârcul lopătar” este una dintre cele mai exotice păsari din Delta Dunării. Specie de pasăre migratoare rară, lopătarul are penajul de culoare albă cu nuanțe gălbui portocalii pe piept și pe cap. Ajunge în țara noastră în aprilie și pleacă spre iernare în octombrie.


🏅Monetăria Statului dedică acestei specii emblematice din Delta Dunării, noul produs medalistic. Compus din medalie, însoțită de certificat de autenticitate și ambalată în cutie de lemn, „Lopătarul” poate fi achiziționat de la magazinul Beldiman la prețul de 861 lei/ set, pentru medalia din argint și de 238 lei/ set, pentru medalia din aliaj de cupru; prețurile includ TVA.


Specificații tehnice: 🔰 Material: Argint 925‰ - Diametru: 60 mm - Greutate: 173 grame - Calitate: patinată ⭕️ Tiraj fix: 40 bucăți 🔰Material: Aliaj de cupru - Diametru: 60 mm - Calitate: patinată ⭕️ Tiraj fix: 60 bucăți

🛒📧Așteptăm comenzile dumneavoastră pe adresa de e-mail: comenzi.online@monetariastatului.ro Produsele vor fi expediate prin curier, plata ramburs.


107 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page