top of page
Caută
  • MS

Angajare Inginer Chimist



ANUNT ANGAJARE


Regia Autonoma MONETARIA STATULUI organizeaza selectie pentru ocuparea unui post de inginer chimist, cu contract individual de munca pe durata nedeterminata.

Pentru a ocupa postul de inginer chimist va rugam sa trimiteti CV-ul, in perioada 26.02.2021-12.03.2021 (inclusiv), pe adresa de email: angajari@monetariastatului.ro sau sa il depuneti la sediul regiei (strada Fabrica de Chibrituri nr.30, sector 5, Bucuresti).

Data susținerii interviului/probei scrise se va transmite telefonic sau prin e-mail tuturor candidatilor selectati in urma evaluarii CV-urilor depuse.

Conditiile de participare sunt urmatoarele:

· Absolvent de studii superioare in domeniul chimiei sau ingineriei chimice;

· Cunostinte: chimie analitica, chimie anorganica, electrochimie, chimie generala;

· Are cunostinte de limba engleza – minim nivel mediu;

· Are cunostinte foarte bune de operare MS Office (Word, Excel, PowerPoint);

· Are gandire analitica, atentie distributiva;

· Este proactiv, auto-motivant si orientat catre solutii;

· Este flexibil, rezistent la stres, are abilitati de comunicare, abordare confidentiala si eficient in situatii de criza.


BIBLIOGRAFIE:

· N. Dumitru - Tratat de Chimie Anorganica

· C.D. Nenitescu – Chimie Generala

· H.I.Nascu si L.Jantschi - Chimie Analitica si Instrumentala

· HG nr. 231/1991, privind infiintarea regiilor autonome "Monetaria Statului" si "Imprimeria Bancii Nationale a Romaniei", publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 87/1991;

Va comunicam ca postul va fi ocupat de candidatul care corespunde cerintelor postului si va fi angajat cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata.

Trimiterea CV-ului reprezinta acordul dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul implicarii in procesul de recrutare si angajare. In cazul in care nu sunteti selectat, CV-ul dvs. va ramane in baza noastra de date pentru a va putea contacta in eventualitatea unei alte oportunitati de colaborare.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon: 021.335.98.10, int.176, 172,174.



382 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page