top of page
Caută
  • MS

Angajam Galvanizator



ANUNT ANGAJARE


Regia Autonoma MONETARIA STATULUI organizeaza selectie pentru ocuparea unui post de galvanizator, cu contract individual de munca pe durata nedeterminata.

Pentru a ocupa postul de galvanizator va rugam sa trimiteti CV-ul, in perioada 26.02.2021-12.03.2021 (inclusiv), pe adresa de email: angajari@monetariastatului.ro sau sa il depuneti la sediul regiei (strada Fabrica de Chibrituri nr.30, sector 5, Bucuresti).

Data sustinerii interviului/probei scrise se va transmite telefonic sau prin e-mail tuturor candidatilor selectati in urma evaluarii CV-urilor depuse.

Conditiile de participare sunt urmatoarele:

· Studii: Sa detina certificat de calificare profesionala specifica postului de galvanizator;

· Sa detina experienta în activitatea de galvanizare

· Sa detina cunostinte elementare de chimie si electrochimie;

· Capacitate de lucru in echipa, onestitate, cooperare, abilitati de comunicare;

· Are gandire analitica, atentie distributiva;

· Este flexibil, rezistent la stres, are abilitati de comunicare, abordare confidentiala si eficient in situatii de criza.


Va comunicam ca postul va fi ocupat de candidatul care corespunde cerintelor postului si va fi angajat cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata.

Trimiterea CV-ului reprezinta acordul dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul implicarii in procesul de recrutare si angajare. In cazul in care nu sunteti selectat, CV-ul dvs. va ramane in baza noastra de date pentru a va putea contacta in eventualitatea unei alte oportunitati de colaborare.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon: 021.335.98.10, int.176, 172,174.



117 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page